Over ons

Design staat aan de basis Van alles wat wij doen

We hebben ongeacht je branding vraagstuk altijd een oplossing in huis. We zorgen voor een helder vertrekpunt en een feilloze uitvoering.

Ontwerp vanuit ouderwets vakmanschap

Ontwerpr is een branding & design studio voor bedrijven die geloven in de kracht van een ijzersterk merk. We zijn gedreven in het creëren van merken die opvallen en een blijvende indruk maken. Hoe doen we dat? Door merkstrategie, merkidentiteit en merkbeleving samen te voegen.

We werken samen met een netwerk van creatieve partners, elk met hun eigen specialiteit. Hierdoor kunnen we een totaalpakket bieden voor elk merk, terwijl we de communicatielijnen kort houden.

Bekijk onze services

Een weldoordachte merkidentiteit zorgt voor de juiste fundering en helpt jouw bedrijf groeien.

Onze diensten

Of je nu een gloednieuw merk vanaf de basis wilt opbouwen of een bestaand merk wilt laten groeien, wij zorgen ervoor dat jouw merk een solide basis krijgt. Vertel jouw verhaal met een unieke strategie, identiteit én beleving. Met onze merkstrategie krijg jij de juiste koers voor je bedrijf. We vertalen je merkstrategie vervolgens naar een ijzersterke visuele merkidentiteit. Daarna creëren we een herkenbare en consistente totaalervaring met print- en digitale communicatiemiddelen.

Merkstrategie

01
 • Merkonderzoek
 • Strategiesessie
 • Concurrentieonderzoek
 • Doelgroepprofilering
 • Merkpersoonlijkheid
 • Merkpositionering
 • Merk visualisatie

Merkidentiteit

02
 • Visuele merkidentiteit
 • Rebranding
 • Personal branding
 • Logo ontwerp
 • Illustraties
 • Brand styleguide
 • Brandmanual

Merkbeleving

03
 • Webdesign & Development

 • UX / UI

 • Grafisch ontwerp

 • Campagne ontwerp

 • Drukwerk

 • Verpakkingsontwerp

 • Social media design

   

Bekijk alle diensten

Wat klanten over ons zeggen

“de geleverde kwaliteit en vakmanschap overtreft alle verwachtingen”

Dankzij het vakmanschap van Jeroen van Ontwerpr straalt onze huisstijl in het moderne tijdperk en is deze naadloos geïntegreerd op alle denkbare platforms. Na een grondig intakegesprek heeft Jeroen ons deskundig geadviseerd en heeft hij een reeks creatieve oplossingen gecreëerd, variërend van onze website tot onze handtekening en andere stijlvolle elementen. De snelheid waarmee het eindresultaat werd opgeleverd is indrukwekkend, en de geleverde kwaliteit overtreft alle verwachtingen.

Rob Zwezereijn
Running IT
“Het proces verliep vlot en ik was onder de indruk van het resultaat”

Jeroen was meteen enthousiast toen ik hem vertelde over mijn nieuwe bedrijf en mijn wensen voor een logo, huisstijl en website. Het proces verliep vlot en ik was onder de indruk van het resultaat. Het logo en de huisstijl sloten perfect aan bij mijn visie en de website was prachtig en goed functionerend. Ik raad Jeroen zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een professional die logo’s, huisstijlen en websites verzorgt met enthousiasme, creativiteit en oog voor detail. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

Robert Van der Bos
VDB Timmer & Bouwservice
“Jeroen begrijpt de kracht van vormgeving in onze wereld.”

Jeroen begrijpt de kracht van vormgeving in onze wereld. Voor hem beginnen alle projecten bij een grondige briefing, die als springplank dient voor zijn creatieve denkproces. In de afgelopen acht jaar heeft Jeroen consequent sterke visuele identiteiten gecreëerd die naadloos aansluiten bij de doelen van onze merken en dus onze klanten. Zijn werkwijze levert niet alleen prachtige designs op, maar versterkt ook de merkidentiteit op effectieve wijze. Een ware professional.

Peter van der Steege
Fibrand
“De huisstijl moet fris, modern en herkenbaar zijn. dat is zeker gelukt”

Ik heb aan het begin verschillende ideeën gedeeld met Jeroen hoe ik het voor mij zag. De huisstijl moet fris, modern en herkenbaar zijn. En dat is zeker gelukt. De vormen en kleuren sluiten helemaal aan bij mijn bedrijf. Ik heb direct mijn nieuwe huisstijl laten verwerken in mijn bedrijfskleding. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! Ook bij mijn klanten valt de nieuwe huisstijl erg in de smaak.

Hilwert Boomsma
Multiservice H.G. Boomsma
“Pas toen Jeroen er mee aan het werk ging viel het op zijn plek”

We hadden voor onze huisartsenpraktijk een nieuwe huisstijl nodig voor ons logo, website, naambord en drukwerk. Omdat we een redelijk idee hadden wat we wilden qua kleur en afbeelding dachten we dat we al heel wat hadden gedaan. Pas toen Jeroen er mee aan het werk ging viel het op zijn plek. Wat een verschil. We zijn nu herkenbaar, fris en voorzien van alle onderdelen om zichtbaar te zijn!

Sandra de Kleine
Huisartsen Praktijk Zevenhuizen
“Jeroen denkt proactief mee en is niet bang om kritisch te zijn”

Jeroen heeft ons naar volle tevredenheid geholpen met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Tijdens een kort, maar krachtig project zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen. Jeroen denkt proactief mee en is niet bang om kritisch te zijn. Hetgeen dat hij voor ons heeft ontworpen is zeer zorgvuldig ontworpen. Naderhand krijgen we de bestanden altijd keurig aangeleverd in verschillende (bestands)formaten.

Frank van Driel
Knap-IT
“Dankzij Jeroen is onze visie vertaald naar een attractieve huisstijl”

Jeroen heeft ons niet alleen geholpen, maar beter gezegd bij de hand genomen voor het ontwikkelen van onze branding. Vanuit zijn deskundigheid weet Jeroen de juiste vragen te stellen en heeft onze wensen vertaald naar een branding waar wij trots op zijn. Hij is ontzettend creatief en weet wat wel en niet goed werkt.

Pascal Vellema
GoCups
“Mijn klanten reageren enorm enthousiast op mijn huisstijl”

Ik heb contact opgenomen met Jeroen om een logo te vervaardigen voor mijn bedrijf. Hij vroeg mij duidelijk wat mijn wensen waren en wat de business was van mijn werkzaamheden. Na deze opdracht heeft Jeroen ook nog een website gemaakt. Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Jeroen, hij reageert snel en levert goede producten af. Een echte aanrader!

Stevan Brem
Apppack
“Wij zouden Jeroen zonder twijfel bij iedereen aanraden!”

Inmiddels heeft Jeroen voor ons verschillende projecten opgepakt, van huisstijl tot verschillende (re)designs. Iedere keer zijn we weer enorm blij met de vormgeving en de manier waarop hij met ons meedenkt en ook het concept goed begrijpt. We werken graag met professionele mensen, die aan een half woord genoeg hebben. Zou hem zonder twijfel bij iedereen aanraden!  

Michiel Drenth
ThinkaLike
 

Wij werken met bedrijven die net als wij de meerwaarde inzien van een ijzersterk merk.

Voor wie we dat doen

01

NIEUWE MERKEN

Ben jij een gedreven ondernemer met een innovatief idee, een prachtig product, of een bijzondere dienst? Vind je ook dat jouw merk net zoveel aandacht verdient als jij in je bedrijf steekt? Daar zijn wij het helemaal mee eens! Wij helpen jou bij het creëren van unieke visuele fundering voor jouw merkidentiteit waarmee je de concurrentie voorblijft en het vertrouwen geeft voor een vliegende start.

02

GROEIENDE MERKEN

Een sterk merk groeit continu, ongeacht de uitdagingen die je bedrijf heeft doorgemaakt. Is jouw merk nog helemaal up-to-date? Laten we samen jouw merk onder de loep nemen en werken aan een doordachte en flexibele merkidentiteit die klaar is om mee te groeien met jouw toekomstige successen.

03

GEVESTIGDE MERKEN

Jouw onderneming bloeit en ontwikkelt zich, maar ontbreekt het je aan tijd of vaardigheden om dit optimaal te laten zien? Professionele uitingen zorgen voor een boodschap die je doelgroep raakt en een sterke connectie opbouwt. Zie ons als jouw eigen ontwerpteam op afstand. Wij helpen jou bij het creëren van doordachte visuele en communicatieve oplossingen. Het is tijd om aan de wereld te laten zien dat jouw merk op de top staat.

Deze toffe merken gingen je voor

crossmenu